Kundeuttalelser:


     

 

Supersound i Utlandet
Dear mister Vedvik,
 
Some weeks ago I have installed the Supersound II+ in my workplace.
I am very delighted about the possibilities and general quality of this good looking device.
It was a pleasant surprise it supports FLAC files so I could start streaming from my NAS right away.
Since I write articles for a Dutch audio and music blog called Unique Radio, I have posted a review on the Supersound II+.
It became very positive story because I really like this device.
Although it is in Dutch, I hope you are willing to place the review among the other ones on your website.
This is the link:
http://www.uniqueradio.nl/index.php/2015/09/pinell-supersound-ii-noorse-veelzijdigheid/
 
Hopefully Pinell will launch an app for Android soon.
Another suggestion is to introduce an additional speaker to upgrade the Pinell Supersound II+ into a high quality compact stereo set.
Tivoli Audio does the same thing but their devices have less possibilities and are more expensive.
 


Fra en fornøyd Pinell Go eier
24.06.13
 
Hei.
Jeg kan bare slutte slutte meg til rekken av rosende omtale.
Akkurat pakket ut og "skrudd" den på . ( å skru lyd opp og ned eller ting av og på er nesten innarbeidet i vårt DNA uansett type betjening , artig:-)

En fascinerende fryd å pakke ut ; lekkert ! Det finnes vel knapt noe mer logisk brukervennlig ! Dette er BRA.

Er vandt med ting fra Apple som vel var en av de som kom først med å gi kunder slike opplevelser. Dere må ha brukt noe av samme design-strategien, og jobbet mot noe av samme mål. Tankene går også til Braun og Dieter Rams. Mitt inntrykk er at Pinell nå er i denne upperste klassen. Ikke og forglemme : bra lyd :-)
Mvh Jostein

Fra en fornøyd Pinell eier
Hei!
Dette er første gang jeg føler at jeg MÅ takke for et produkt jeg har kjøpt, jeg har ikke ord for hvor glimrende Supersound II'en er! Hadde jeg vunnet i lotto skulle vi hatt en i hvert rom! Den leverer absolutt alt jeg ønsker meg av en radio pluss at den er nydelig; nåde være den som kommer borti pianolakken! Vi bor bak et fjell og der andre radioer skurrer noe jævlig er Supersounden klokkeklar selv når nettet er nede og vi må tilbake til FM-båndet! Jeg har drevet reklame for dere i de årene jeg har hatt radioen, på tross av dette kjøpte en slektning en annen internettradio fordi denne var anbefalt i følge butikken. Hun angret, den gjorde absolutt ikke jobben og hun leverte den tilbake og byttet til "min" radio og har ikke sett seg tilbake!
 MvH Torill 

 

Fra en svensk kunde:
Där asfalt tar slut och grusväg tar vid,
där har jag mitt bo- där finner jag frid.
Huset stor ensligt vid skog- och vid sjö,
i en vacker och grönskande norrlandsmiljö.

 

Men det är även här som jag spottar och svär,
allt är icke härligt – att lyssna på radio är nog så besvärligt!
Mottagningen här hemma är katastrofal,
knappt får jag in en ända kanal.

 

Och i ärlighetens namn är jag rätt mätt,
på opera- och folkmusik i Sveriges Radio P1.
Att få lyssna på VAD jag vill, NÄR jag vill –
låter otänkbart bland myr och fjäll,
men det kan bli verklighet – thanks to Pinell!

 

Dere har et supert produkt som jeg kommer til å anbefale alle på det sterkeste. Fortsetter dere slik, kan Logitech og andre som driver med nettradioer bare pakke sammen! :)
Mvh Odin
Fra Komplett.no
 Den har alt av radiokanaler du kan tenke deg !!! Pluss mye mye mer !! 2010-08-23 Anmelder: Kjell-Inge Aarset  (ansatt i Komplett) Radio fra alle land!! Enkel å sette opp!! Brukernavn og passord til ditt trådløse nett og vips så virker den!! Her finner ALLE underholdning de kan like !! Ikke rart denne fikk terningkast 6.
Takk Pinell !!
Foruten de seks Pinell SuperSound + én Pinell iConnect jeg har kjøpt til egen husholdning, har jeg kjøpt fire som er gitt bort som gaver. Grunnen til  "kjøpefesten" er enkel: Dere laget den ultimate radio
Mvh Ove
Har hatt hytte i sirdalen i ca. 6 år. Vårt største problem  er at vi har hatt elendige radioforhold her oppe, i ådneramområdet. Har til nøds bare fått inn P1 på elendige linjer. Så før jul at Coop Madla hadde ovennevnte radio. Var litt skeptisk til kjøpet, med kjøpte allikevel radio. For å lage en lang fortelling kort. Så har vi fått et nytt liv her oppe. Radioen virker utrolig. Har lagt inn på faste kanalen NRK Rogaland og NRK Telemark(kona er fra Telemark). Takk for et bra produkt. Gjør regning med at dette kan  bli en storselger fra dere.
Mvh Anbjørn
Hei, jeg er veldig glad i country musikk og koser meg hver gang jeg er i USA og hører på radio. Etter at jeg kjøpte med Pinell opplever jeg "USA" hver kveld. Dette er supert.
Sitter nå på terassen og hører på Amerikanske Country stasjoner. Dette produktet er helt supert. Har anbefalt radioen til alle naboer og kjente.
Hilsen Stefan
Jeg har Pinelli-radioen og den er aldeles fantastisk. For utenlandske beboere i huset vårt, så er den en kontakt med hjemlandet, og for undertegnede en kjemperadio. Den står på kjøkkenet og der passer den veldig godt. Lyden er ikke allverden, men hvem trenger stereoanlegg på kjøkkenet?
Hilsen Jørn
Har for kort tid siden kjøpt Pinell Supersound. Det ble en helt ny verden i forhold til min Tivoli DAB. Setup av radioen gikk på skinner. Nå spiller jeg av musikken fra pc'ene mine i nettverket. Helt supert med DAB, FM og Internet Radio. Ikke minst, jeg kan koble til min MP3-spiller også. Radioen er et funn og lett og betjene.Dette er ingen kjøkkenradio, tvert imot. Dette er terningkast 6, uten tvil.
Mvh Sture