Kan ikke koble opp mot nettverket / cannot connect to network

Nettverket nede / Network down,Sjekk at din router fungerer  og at du har internettlinje.

Prøv å gå ut på internett via din PC.Router aksepterer ikke annet en forhåndsdefinerte MAC adresser. / Router restricts access to listed MAC addresses

Ikke godt nok signal fra den trådløse routeren / Insufficient Wi-Fi signal strength, ukjent krypteringsmetode / Unknown encryption method.

Innhent radioens MAC-adresse fra Meny> Systeminnstillinger> Vis innstillinger og legge til radioensMAC adressen i ruterens liste over godkjente adresser.

Merk: Radioen har forskjellige MAC-adresser for kablede og trådløse nettverk. Den som brukes når du sjekker er den som vises, men den andre adressen kan fås ved å endre de første to sifrene mellom '00 '(trådløst) og '02' (kablet).