Jeg får feil når jeg angir Radio-ID på http:/wifiradio-frontier.com?

Dette er fordi det ikke er radio-id som skal angis, men tilgangskode. For å få tilgangskoden setter du i gang avspilling av en nettradiostasjon og trykker på MAIN MENU. Vri på select / bla med piltast-knappen og velg Station List. Vri på select / bla med piltast-knappen og velg HELP. Velg GET ACCESS CODE (helt tilgangskode). Dette er koden som skal angis på http:/wifiradio-frontier.com.(noen radioer må du skifte språk til engelsk for og få opp denne tilgangskoden, software problem vi holder på og løse)