Jeg har Nextgentel og Inteno ruter og min radio bare hakker under internett radio avspilling?

Vi har mange henvendelser fra brukere med problemer som skyldes Nexgentel routere (Inteno).

Vi oppfordrer de som har dette problemet om å ta kontant med Nextgentel Support. Si at dere har en Internett radio som dere ønsker å få på nett, og be om at de åpner port 80 og 554(TCP og UDP). Vi anbefaler også at dere bytter til WPA eller WPA2.

I noen tilfeller for at internett radio skal fungere ordentlig med Inteno må du sette statisk IP adresse på din Radio.

Tilbake