Hvorfor spiller ikke radioen av mediafilene mine?

Sjekk følgende hvis du har vanskeligheter med å spille av mediafiler: Hvis du er logget inn som gjest ar du kanskje ikke tilgangsrettigheter til alle delte filer, og dette kan inkludere mediafiler. Er filene du prøver å spille av i riktig format? Denne radioen spiller av MP3- og Real filer. Hvis du bruker Mac OS X, kontroller at du har aktivert Windows fildeling.

Du kan også nå bruke Logitech Media server isteden for Windows Media player denne er også letter og bruke.  Fungerer med MAC/PC/Linux