Software oppdatering til Venice 6.2(Explorer og Supersound II)

Her kommer det oppdatering etterhvert som de lansereres

• Software : ir-mmi-FS2026-0200-0070_V2.214.EX15384-1B

Denne softwaren gir deg mulighet til og bruke vår ny lanserte iPhone/iPod app, det som også kom i denne oppdateringen er Meta-data oppdatering. Dette fikser så du får opp info på DAB og internett radio om hvilken sang som spilles eller annen info radio stasjonen sender ut. Under nettverks menyen kan du også velge "Keep network connected", dette gjør at nettverks tilkobling alltid er tilkoblet. Dette er viktig for bruk av iPhone/iPod appen vår, samt at du slipper oppkobling hver gang du bytter modus på radioen. Den kjente volum 4-5 buggen der hver volumet hopper veldig er nå også utbedret.

(Explorer får denne i løpet av neste uke idag 12.mail.2011)

Tilbake